Szolgáltatások

  • Zárt parkoló - vendégeinknek 1 gépkocsi férőhely ingyenes
  • Korlátlaningyenes belépési lehetőség (2 fő részére) a "Spa & Wellness" Termál- és Wellnessközpontba  --  (Spa- és wellness részleg, szauna park, kardio terem; bel- és kültéri élmény- és gyógyvizes medencék, beltéri gyermekmedence, pezsgőfürdő, 25 m-es kültéri tanmedence, Finn szauna, kombinált bioszauna fényterápiával, infra szauna, gőzfürdő, jégkút, sókabin, tepidárium, Kneipp-taposó, merülő medence, (részleteket lásd: termál- és élményfürdő, medencék, szaunapark), mely az apartmanból közvetlenül megközelíthető - akár fürdőköpenyben - zártfolyosós összeköttetéssel, vagy a strandon át
  • Korlátlan WIFI (jelszó a készülék alján: Felhasználó: Telekom 688765  Jelszó: 8782537242127579)
  • Saját, zárt strand a tóparton a komplexum vendégei részére nyugágyakkal, napernyőkkel, nyáron kültéri feszített víztükrű medencékkel  --  ingyenes belépés -- (a kültéri medencék az időjárás függvényében üzemelnek)
  • Étkezési lehetőségek: reggeli, vacsora, ill. félpanzió kérhető a szállodában -- vendégeinket 15% kedvezmény illeti --  A’la carte ebédelési lehetőség a szálloda Sanse Éttermében és a Chef’s Bistroban 12-15 óra között. Ételallergiásoknak is: gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus étkezés. Kérjük ételallergiában szenvedő vendégeinket, hogy ilyen jellegű igényüket legyenek szívesek lehetőség szerint a szálloda felé jelezni. Gyermek ételek: keressék a reggeli, valamint az esti büféétkezéseknél a gyermeksarkot, vagy forduljanak a személyzethez bizalommal! Chef’s Bistroban a’ la carte gyermek menü. Részletek az étkezési lehetőségekről a szálloda honlapján ide kattintva.
  • Ingyenes -- Gyermekeknek: Háromszintes Dzsungel játszóház függőhíddal, bokszzsákokkal, szivacs figurákkal, csúszdával, labdákkal töltött medencével, valamint a Mini Dzsungel játszóház mini manóknak: 2017. áprilisában készült el a legkisebbek számára a Dzsungel játszóház mini változata, ügyességi- és logikai játékokkal, mászófallal, csúszdával. A két részt 2017. júniusa óta egy csúszda köti össze. Részletek ide kattintva a szálloda honlapján.
  • Gyermekfelügyelet, gyermek animációs programok, kreatív játszóház képzett animátorokkal: hétfőtől péntekig naponta 10-12 óra és 15-18 óra között, szombaton és vasárnap 9-12 óra és 15-18 óra között (3 éves kor alatt kizárólag szülői felügyelettel), valamint EU-konform játszótér a tóparti sétány mellett. Részletek a gyermekvilágról ide kattintva.
  • Felnőtt és gyermek animációs programok
  • 15%-os kedvezmény a szálloda éttermében, valamint következő térítéses szolgáltatásokból: pótágy, szobaszervíz, extra takarítás, ruhatisztítás, programszervezés, szolárium
  • 10%-os kedvezmény következőkből: kerékpár bérlés, fallabda pálya, "Day Spa" privát wellness

A térítéses szolgáltatások mindenkori alapárai a szálloda honlapján megtalálhatóak.(pl. masszázsok, arc- és testkezelések, gyermekbarát eszközök bérlése, www.velencespa.com/spawellness/masszazsok/,  www.velencespa.com/spawellness/masszazsok/www.velencespa.com/gyerekvilag/gyerekbarat-szolgaltatasok/, stb.